NAJVEĆI, NAJMODERNIJI I NAJPOVOLJNIJI HOSTEL U GRADU 

City Hostel je najveći, najpovoljniji i najmoderniji hostel u Novom Sadu. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na samo pet minuta laganog hoda do samog centra grada. U neposrednoj blizini je i Sportski i poslovni centar SPENS u kome se pored brojnih sportskih događaja održavaju i razni koncerti i izložbe. Novosadski univerzitet i studentski centar daju ovom delu grada posebno živahnu atmosferu. Za one željne rekreacije, na samo nekoliko minuta od hostela, nalazi se Dunavski kej sa uređenim šetalištem, stazom za trčanje i vožnju bicikla, koji vodi do poznatog gradskog kupališta Štrand, omiljenog mesta Novosađana tokom vrelih letnjih dana. Posetioci čuvenog Exit festivala ili same Petrovaradinske tvrđave takođe ne moraju da idu daleko. Preko mosta Varadinska Duga za dvadesetak minuta se stiže do same tvrđave.

U neposrednoj okolini hostela naći ćete sve što Vam je potrebno: radnju otvorenu 24 časa, menjačnicu, brojne pekare, restorane i kafiće, kao i veliki parking, idealan za goste koji stižu sopstvenim prevozom.

Budući da je Novi Sad mesto održavanja raznih sportskih turnira i manifestacija, naš hostel sarađuje sa brojnim sportskim klubovima, kao i studentskim organizacijama. Kao najveći hostel u gradu, City Hostel udobno može da smesti i grupu od 50 osoba. Pored posebnog popusta za grupe koji garantuje najpovoljniju cenu smeštaja, nudimo i mogućnost organizovanja doručka, polu- ili punog pansiona, kao i turističkog razgledanja Sremskih Karlovaca uz posetu čuvenim vinarijama.

Hostel je organizovan na tri etaže. Na svakom spratu nalaze se zajednička prostorija, dva odvojena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, kao i potpuno opremljena kuhinja uz mogućnost korišćenja frižidera i rešoa.

Naše sobe su čiste, udobne i moderno opremljene, a mogućnost izvlačenja dodatnih ležaja pruža potpunu fleksibilnost u pogledu broja gostiju. Treći, najnoviji sprat hostela raspolaže luksuznim klimatizovanim privatnim sobama u posebnom ambijentu potkrovlja.

Dok privatne sobe nude mir i tišinu za goste željne odmora, višekrevetne sobe i velike zajedničke prostorije su idealne za druženje i upoznavanje novih ljudi iz svih delova sveta. Da se niko od naših gostiju ne bi dosađivao u bilo kom trenutku, tu su veliki LCD televizori na svakom spratu sa više od 70 kablovskih kanala, besplatan WiFi internet, DVD plejer, X-Box 360, mala biblioteka i razne društvene igrice., A čim dođe lepo vreme, otvara se letnja kafe bašta i počinje uživanje u svežem vazduhu, uz pivo i sokove, u našim omiljenim lejzi begovima. :)

Zahvaljujući svemu ovome, City Hostel je postao najbolje rangiran hostel u gradu po ocenama gostiju na svim svetskim buking sajtovima.

Naše ljubazno osoblje je uvek Vama na raspolaganju, spremno da Vam izađe u susret po bilo kom pitanju, a uvek vesela atmosfera učiniće i Vaš boravak nezaboravnim.   

 

 

USLUGE:

24 h recepcija

24 h topla voda i sapun

Odvojeno muško i žensko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama

Potpuno opremljena kuhinja, frižider, rešo

Besplatni ormarići na zaključavanje

Besplatna posteljina

Bespaltan WiFi brzi internet

Kablovska televizija

DVD plejer

X-Box 360

Klima uređaji

 

Fen za kosu

Pegla

Iznajmljivanje peškira

Besplatna mapa grada

Letnja kafe bašta

Video nadzor

Parking

Popust za grupe

Mogućnost organizacije doručka, polu- ili punog pansiona

Organizovanje tura

Organizovanje prevoza od/do hostela

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com